Nyheter

Nyheter

Agility Öland

hundSkapad av Mona Kjernholm tis, juli 11, 2017 11:26:55
I helgen var det agilitytävlingar på Öland.
Flisan startade på fredagen i klass 1. Tre bra lopp med disk, fem fel och en fjärdeplats samt ett nollat lopp med pinne. Sen fick vi även ett riktigt dåligt lopp.... Hon är fortfarande påverkad efter löpet. Men tre ok lopp av fyra är ändå ok👍
Lördag och söndag var det dags för klass 3 och Gösta och Inez. Roliga långa och kluriga banor där benen behövde vara snabba bjöds det på. En mycket trevlig tävling. Inez gick riktigt bra men attans vilket oflyt vi har just nu. Men så skoj att köra henne❤. Gösta gick bra och säkert. 4 SM pinnar varav en 3:e placering. Ett lopp precis utanför pinne (trots fem fel), en disk och två frivilliga diskade agilitylopp där Ida klokt tog om balansen när Gösta inte stannade tillräckligt bra på kontaktfältet trots att han träffade.

  • Kommentarer(0)//www2.kjernholm.se/#post2

SM agility

hundSkapad av Mona Kjernholm tis, juli 11, 2017 11:18:03
Förra helgen var det agility SM i Östersund.
Ida tävlade Gösta individuellt. Hopploppet gick de felfritt. Men en liten miss i agilityloppet kostade dem en finalplats.
Jag tävlade Gösta i lag. Gösta skötte sig bra och gjorde två bra laglopp. Tyvärr diskade sig laget på finaldagen. Men skoj hade vi😊

  • Kommentarer(0)//www2.kjernholm.se/#post1

Kurser

hundSkapad av Mona Kjernholm ons, mars 08, 2017 13:46:09
Vårens kursutbud ligger nu på hemsidans kurssida. Välkomna att kika in och se om ni hittar något som passar. Nytt för i år är en nybörjarkurs i agility. Eftersom de som gått nu i vinter fått förtur till kurserna är det inte jättemånga platser kvar. Men några finnssmiley.
Ännu en nyhet är jag jag planerar både träningstävling i lydnad och enstaka kurstillfällen då vi fokuserar på att träna tävlingslikt. Några enstaka temakurser finns också med i planerna.

Här hittar du alla kurser.  • Kommentarer(0)//www2.kjernholm.se/#post0